Olivia Newton John Cancer and Wellness Centre
Location
Melbourne, Australia
Date
2012
Designer / Architect
Jackson Architecture + McConnel Smith and Johnson Architects

The Olivia Newton John Cancer and Wellness Centre was designed by McConnel Smith and Johnson Architects in association with Jackson Architecture. Olivia Newton John’s dedication to the promotion of patient-centred, wellness programmes has been reflected in this visionary design, which focuses on the needs of the whole person and develops patient-centred aspects of care.
In August 2014, the project was awarded an Excellence in Construction of Commercial Building at the Master Builders Association of Victoria. In 2013, the project received an Acute Care Honorable Mention at the Healthcare Environment Awards, Centre for Health Design USA.

Photographer: Dianna Snape

Products Used: View Quick, Avenger Honeydew and Buzz Around